ANA-MARIA ZIDARU

ANA-MARIA ZIDARU

CONSILIER NUTRITIE INTEGRATIVA

Ma bucur sa ne cunoastem, numele meu este Ana-Maria Zidaru ,consilierul si terapeut in medicina complementara, avand la baza Medicina Integrativa. Recunoscuta drept mediciina viitorului, abordeaza calitatea sanatatii omului din toate punctele de vedere, psiho-emotional,motorie,nutritional, avand la baza imbinarea instrumentelor si tehnologiilor de diagnosticare -testare cu noi metode terapeutice ce identifica dezechilibrele ce se afla la originea bolilor. Pasiunea pentru mancare si atentia spre mentinerea sau redobandirea sanatatii aproapelui, m-au ajutat sa imi gasesc scopul personal, investiind ani in studierea organismului uman, respectiv nutritia si consilierea in eliberare emotionala, certificandu-ma la institutiile de profil acreditate din Romania si strainatate..

Imi propun sa te sustin in descoperirea si implementarea unui stil de viata care sa ti se potriveasca , excluzand dietele la intamplare.

CE IMPLICA NUTRITIA INTEGRATIVA?

  • elaborarea unui raport de nutritie recomandarile necesare stilului tau de viata. Raport complet biorezonanta magnetica pentru aflarea starii de nutritie ale pacientului.
  • consilierea nutritionala pentru gestionarea greutatii ,atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.
  • elaborarea unui meniu nutritional, cu valori nutritionale menite sa previna, sa neutralizeze sau sa amelioreze sintomele patologiilor (boli autoimune, cardiovasculare, hepatice, digestive ,renale, osoase).
  • decodificarea obiceiurilor nesanatoase care saboteaza rezultatul dorit
  • resurse terapeutice pentru sustinere emotionala in procesul implementarii planului nutritional
  • monitorizarea progresului realizat

CLICK AICI PENTRU PROGRAMARE