Reflexoterapie

Reflexoterapie


Descriere Servicii

Reflexoterapia este o tehnică care face parte din medicina alternativă și prin care se pot trata cele mai diverse afecțiuni. Aceasta se bazează pe faptul că orcărui organ intern îi corespunde un punct de reflexie pe suprafața corpului. Aceste zone de proiecție sunt bine definite și se situează la nivelul picioarelor, măinilor, coloanei vertebrale, limbii, urechiilor.

Princialul scop al reflexoterapiei constă în eliminarea toxinelor și stimularea funcțiilor întregului organism, iar dacă este practicată corect și cu profesionalism, această metodă terapeutică echilibrează funcțiile organelor interne la nivel fizic și energetic.

Originea ei se găsește în Antichitatea egipteană și chineză, fiind o practică terapeutică la fel de veche ca și acupunctura sau presopunctura.

Reflexoterapia dă rezultate bune în: migrene, stres, insomnii, afecțiuni hepatice și biliare, diabet, tulburări endocrine, constipație, prostatite, impotență, reglarea ciclului menstrual, osteoporoza, afecțiuni respiratorii,obeziate, reumatism, afecțiuni ale aparatului digestiv, circulator, genital, urinar, afecțiuni ocular, afecțiuni ale coloanei vertebrale (sciatică, spondiloză, cifoză).

Așadar, dacă vrei să ai grijă de sănătatea organismului tău, să fi în cea mai bună formă fizică și mentală, reflexoterapia este o bună alegere.