Centrul HC Kinetic Cojocna

Crearea Centrului HC Kinetic Cojocna reprezintă pentru noi un pas natural de creștere si dezvoltare, după cele două cabinete deschise la Cluj în ultimii ani. 

“Mă simt onorată de parteneriatul cu Primăria Comunei Cojocna, care a pus la dispoziție spațiul în care se desfășoară terapiile de recuperare și care reprezintă o dovadă de încredere în munca, implicarea dar și pasiunea pe care le-am investit în domeniul ameliorării durerii și a regăsirii stării de bine si de sănătate a pacienților noștri în toti acești ani.” Hajni Chelaru, Fondator Centru HC Kinetic Osteopat, Terapeut Yumeiho gr. III, Kinetoterapeut, Profesor asociat UBB FEFS.

La HC Kinetic Cojocna ne bucurăm de prezența și expertiza unui medic balneolog împreună cu care stabilim diagnosticul pacienților noștri și cream pachetele curative adaptate nevoilor lor. Pacienții beneficiază, asftel, la noi, atât de asistența unui medic specialist alături de cea a colegilor kinetorapeuți și fizioterapeuți, de aparatura performantă precum si de peisajul de „sare consacrată”, complexul fiind dotat cu o piscină termală sărată, o cameră salină cu ladă de sare de joacă pentru copii și o încăpere salină pentru adulți. 

Îmbinăm miracolul băilor sărate cu tehnologia medicală de ultimă generație și tehnici speciale de fizioterapie și masaj.

Centrul HC Kinetic Cojocna este dedicat afecțiunilor osteo-articulare, și musculo-scheletale și reunește o echipă de terapeuți specializați în afecțiuni ortopedice și neurologice, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Servicii

FIZIOTERAPIE

KINETOTERAPIE/MASAJ

  • Kinetoterapie adulți/copii
  • Hidrokinetoterapie
  • Masaj subacval
  • Masaj terapeutic
  • Masaj relaxare
  • Masaj pietre calde
  • Drenaj limfatic

CONSULTAŢII

  • Consultații medicina fizica si balneologie
  • Evaluări posturale

CURE BLANEARE CU APĂ SĂRATĂ

De ce este importantă abordarea integrată, holistică, în procesul de recuperare a stării de bine?

Am creat Centrul de Tratament HC Kinetic situat în cadrul Băilor Cojocna cu intenția de a reuni într-un spațiu comun tratamente holistice integrate pentru menținerea unei stări de sănătate optimă și pentru tratarea diferitelor tipuri de afecțiuni.

Ne dorim să oferim pacienților noștri posibilitatea de a beneficia de toate serviciile curative sub același acoperiș, pentru un control mai bun al timpului și al urmăririi rezultatelor de către echipa de specialiști.

Date de contact ale centrului HC Kinetic Cojocana sunt: Strada Republicii nr.126, localitatea Cojocana, Judetul Cluj, 0740 010 024

Vă așteptăm să vă redăm sănătatea și bucuria de mișcare!