Centru de tratament
HC Kinetic Cluj

BINE AI VENIT PROGRAMEAZA-TE
Cel mai inovativ aparat
aparat posturotest
GPS 600
O METODA DE EVALUARE NONINVAZIVA CITESTE MAI MULT
YUMEIHO RESTABILESTE-TI SANATATEA! VEZI MAI MULT

Clinica kinetoterapie, recuperare medicala si fizioterapie HC Kinetic

HC Kinetic este centru medical dedicat afectiunilor osteo-articulare, din Cluj Napoca, cu o echipa de terapeuti specializati in afectiuni ortopedice si neurologice, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Echipa HcKinetic pentru tratamente de  kinetoterapie este formata din terapeuti specializati in traumatologie sportiva, recuperarea afectiunilor coloanei vertebrale si recuperarea pediatrica, HC Kinetic avand departamente dedicate fiecarei afectiuni.

Clinica HC Kinetic dispune si de o echipa experimentata de fizioterapie, terapeutii fiind supraspecializati in terapia Kinesiotaping, terapie manuala, elongatii vertebrale, si masaj terapeutic, masaj de recuperare sportiva si osteopatie.

Clinica HC Kinetic Cluj

O ECHIPĂ DE SPECIALISTI

HC Kinetic reuneşte o echipă de specialişti si kinetoterapeuti în domeniul sănătăţii, care să trateze comunitatea locală după standarde moderne. Dorim ca fiecare pacient să se simtă apreciat şi înţeles, iar aşteptările să fie gestionate corespunzător.

SUPORTUL OFERIT

Din momentul în care v-aţi făcut programarea la centrul de kinetoterapie, până la sfârşitul tratamentului oferim suport pacienţilor şi vă punem la dispoziţie toate informaţiile necesare, angrenându-vă în procesul recuperator.

TRATAMENTE ACTUALIZATE

Protocoalele noastre clinice sunt actualizate în mod constant şi încercăm în permanenţă să ne optimizăm activitatea pentru a menţine şi a îmbunătăţi standardele de tratament şi ingrijire a pacientului. Centrul HCKinetic va ofera o lista completa de tratament de kinetoterapie in Cluj.

SERVICII PERSONALIZATE

Planul de tratament va fi discutat și conceput în mod special pentru dumneavoastră.Se va înregistra istoricul medical pentru a se analiza toate aspectele ce definesc condiţia de sănătate.Terapeutii HCKinetic va ofera si tratamente in Cluj in cazuri speciale.

Servicii si tratamente in clinica de kinetoterapie si osteopatie HC Kinetic

Centru OsteopatieOsteopatie Cluj Napoca

Medicina Osteopata este o știință, o artă și o filozofie care se ocupă cu sănătatea, sprijinită de cunoaștere științifică a evoluției.

kinetoterapie clujKinetoterapie ClujTratarea durerii prin kinetoterapie

Kinetoterapie cuprinde diferite tehnici pe care specialiştii le folosesc pentru a diagnostica şi a trata o accidentare sau alte probleme de sănătate prin mijloace fizice.

Recuperare sportiva ClujRecuperare SportivaPrograme speciale sportivi

Activitățile sportive îmbunătățesc condiția de sănătate și vitalitate, cu toate acestea fiecare activitate vine cu riscuri, cum ar fi entorse, fracturi ale oaselor, leziuni ale ligamentelor, distrugerea cartilajului etc.

Articole kinetoterapie si fizioterapie

Nevralgia Arnold

Definiția generală Nevralgiile sunt afecțiuni sau iritații ale nervilor, mai exact a ramurilor sensibile. Principalele simptome sunt durerea acută, senzația... detalii

Diastazare abdominală

Diastazare abdominală Diastaza abdominală apare în cazul femeilor însărcinate în urma presiunii pe care uterul o exercită asupra peretelui abdominal,... detalii

Entorsă de gleznă

Entorsa de gleznă este o afecțiune care apare în momentul în care se produce o întindere sau chiar o... detalii

TRATAMENT REFLEXOTERAPIE

TRATAMENT REFLEXOTERAPIE

Reflexoterapia este componenta reflexologiei care se ocupă cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexogene, diagnosticate ca fiind sensibile si... detalii

Feedback de la pacienti

Feedback kinetoterapie si masaj

Feedback pacient care urmeaza sedinte de kinetoterapie si masaj. detalii

Feedback de la pacient cu discopatie lombara – Radu

Feedback de la pacient cu discopatie lombara. detalii

Feedback kinetoterapie si masaj – Raul

Feedback de la pacient care urmeaza sedinte de kinetoterapie si masaj. detalii

Feedback de la pacient cu accidentare la muschiul coapsei – Pal

Feedback de la pacient cu accidentare la muschiul coapsei. detalii